ΑΡΧΕΙΟ>>
 

Αιμοδοσία 10/11/2020

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Πολεμιδιών σε συνεργασία με το ΣΚΕ Πάνω Πολεμιδιών διοργανώνουν αιμοδοσία . Τρίτη 10/11/2020 και ώρα 6μ.μ μέχρι 8μ.μ στο Οίκημα του Πολυδύναμου Κέντρου!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.


Ανακοίνωση

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τους περιορισμούς στη μετακίνηση, σας κοινοποιούμε το έντυπο το οποίο πρέπει να συμπληρώνετε για τις μετακινήσεις σας, καθώς και τις οδηγίες για την αποστολή μηνύματος σε αυτούς που το επιθυμούν.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για να βοηθήσουμε τους κατοίκους μας που δεν μπορούν να τυπώσουν το συγκεκριμένο έντυπο ή δεν μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω του κινητού τους, θα υπάρχουν έντυπα έξω από τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου σε ειδικό κιβώτιο, από την Πέμπτη 26 Μαρτίου.


Δελτίο τύπου από το κοινοτικό συμβούλιο

Το Κοινοτικό Συμβούλιο με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κατοίκων της κοινότητας μας, ανακοινώνει στους αγαπητούς του κάτοικους, ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας με τον Κορωνοϊό και λόγω των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν και έχοντας παράλληλα την ευθύνη να διαφυλάξει το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου από τον σοβαρό αυτό ιό, θα διαφοροποιήσει τη διαδικασία περισσύλογης κλαδευμάτων από σπίτι σε σπίτι.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους αγαπητούς μας κατοίκους όπως δείηξουν κατανόηση και όπως βγάζουν στο πεζοδρόμιο τα απολύτως απαραίτητα, μέχρι να αρθουν τα περιοριστικά μέτρα.


Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Πωλομιδιών τος πληροφορεί ότι αναφορικά μετα μέτρα για τη διαχείριση του θέματος του Κορωνοϊού και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τον πιο πάνω ιό και για την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των κατοίκων της κοινότητάς μας, αποφάσισε τα πιο κάτω:

• Τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού, από τις 17 Μαρτίου 2020 μέχρι νεώτερης ειδοποίησης.

• Το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους κατοίκους του, μόνο οε απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις, αού τις 7:30μ.μ. μέχρι τις 12:00μ. μόνο μέσω τηλεφώνου στο 25821400, 25821401, 25397451 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pano.polemidia@cytanet.com.cy

• Το κοινό καλείται όπως εξυπηρετείται διαδικτιιακά και όπως διεκπεραιώνει σχετικές πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας https://www.jccsmart.com/

• Επίσης καλείται όλος ο κόσμος όπως εφαρμόζει τα μέτρα το οποία έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και όπως αποφεύγει την χρήση του παιδότοπου άλλων πάρκων και περιοριστεί στο σπίτι.

• Γιο πιστοποιήσεις από τον Κοινοτάρχη Θα πρέπει νο καλείτε στο πιο πάνω τηλέφωνα και Θα σας εξηγούμε την διαδικασία για εξυπηρέτηση σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας.


Ανακοίνωση

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Πολεμιδιών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών UClan Cyprus προσφέρει υποτροφίες σε νέους της κοινότητας μας για το ακαδημαϊκο έτος 2019-2020 (από τον Ιανουάριο του 2020) και για το ακαδημαϊκο έτος 2020-2021 (από τον Νοέμβριο του 2020).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου στο τηλέφωνο 25821400.


Ευχές από το κοινοτικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί!


Υπενθύμιση 20/12/2019

Σας περιμενουμε αύριο στο Θέατρο Πανω Πολεμιδιων στις 4:00 για να διασκεδάσουμε! Ο Τευκρος Νεοκλέους με την μπάντα του, Αη Βασίλης με τον Μικη και την Μινη θα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ένα τεράστιο ευχαριστω στους χορηγούς μας που μας χάρισαν με πολλη αγάπη δώρα για να κληρωθούν με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Λαχεία θα διατίθενται στο θέατρο προς €1 για όσους ενδιαφέρονται! Ευχαριστούμε απο καρδιας : Το ξενοδοχείο Ροδον για τη διανυχτέρευση 2 ατόμων με πρόγευμα, τα κρεοπωλεία Γιαλουσα και Τα Κασαπάκια για το μεγάλο δώρο τους, τα φροντιστήρια Ευρωγνώση για μια χρονιαια υποτροφία για παιδιά Α δημοτικου, τις Ταβέρνες Σιαμπελος και Χρυσοπινελιές, το μεζεδοπωλείο τα Μπελαλίδικα, την Φρουταρία - Υπεραγορα το Αλακάτι , την ακαδημία ποδοσφαίρου Μελαναρκίτης, το κατάστημα ΠΑιδικα-Βρεφικα-Εφηβικα Παυλίνας Μαυρή, το κατάστημα γυναικειων ειδων Ενδυσης Femelle by Lenia Mavri, τα αρτοποεία Ζορμπας, την εταιρεία Lays, τα ινστιτούτα αισθητικης Emily’s beauty saloon and tatoo studio kai ινστιτούτο αισθητικής Πίπης και Μαριάννας Κούρτελλου το κομμωτήριο Τanel και τα οινοποιεία Ζήνων, Βασιλειάδη και κτήμα οίνου Χριστούδια!

Σας ευχαριστούμε!


Παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 21/12/2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27/09/2019

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Τιμίου Σταυρού Πάνω Πολεμιδιών ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 η ώρα 6:00μ.μ.θα πραγματοποιηθεί υποδοχή αντίγραφου του Τιμίου Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνουπου βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου. Το αντίγραφο του Τιμίου Σταυρού θα προσκομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Γέροντας Εφραίμ και θα υποδεχθεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.Αθανάσιος

Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός για την Εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης. Την επόμενη ημέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεστεί ο όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ώρα 5:30μ.μ. Θα ψαλεί παράκληση προς τον Τίμιο Σταυρό


ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ

Η Σχολική Εφορεία Πάνω Πολεμιδιών ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για πλήρωση θέσης Σχολικού Βοηθού / Συνοδού για παιδιά με ειδικές ανάγκες στα σχολεία της περιφέρειάς μας

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στην Σχολική Εφορεία Πάνω Πολεμιδιών για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στη Σχολική Εφορεία, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ώρα 12:00μ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 25821400

Εκ της Σχολικής Εφορείας


Αφιέρωμα στη μάνα της Κύπρου


Θεατρική Παράσταση (2/6/2019)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΚΥΒΑΛΑ

Αγαπητοί κάτοικοι,

Η Περισυλλογή των Σκυβάλων εν΄ όψη των εορτών του Πάσχα θα γίνει τις ακόλουθες ημέρες:

  • Μεγάλη Παρασκευή
  • Τρίτη του Πάσχα (αντί Δευτέρα)

Με την ευκαιρία αυτή το Κοινοτικό Συμβούλιο σας εύχεται Καλή Ανάσταση και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!!!

Μετά το πέρας της λειτουργίας της Ανάστασης το βράδυ του Μ.Σαββάτου θα προσφέρονται Φλαούνες στο προαύλιο της εκκλησίας στους κατοίκους μας.

 


Αιμοδοσία στα Πάνω Πολεμίδια 15/4/2019


Δεντροφύτευση

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ανακοινώνει στους κατοίκους της κοινότητας Πάνω Πολεμιδιών, ότι την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., θα πραγματοποιήσει δεντροφύτευση στο νέο κοιμητήριο της κοινότητάς μας και προσκαλεί τους κατοίκους όπως παρευρεθούν.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΑΜΗΣΙ ΜΗΝΑ. 

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛ.25821400 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3:00Μ.Μ.


Παγκοινοτική Συγκέντρωση 31.1.2019

Αγαπητοί συγκάτοικοι,

ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Η ΩΡΑ 6:30μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ:

  • ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
  • ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
  • ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 52 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ Τ/ΚΥΠΡΙΟ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΘΕΡΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΕΊΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου


Κοπή Βασιλόπιττας 6.1.2019

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, ο Προέδρος και τα μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά , στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, μετά την τέλεση της πρωινής Θείας Λειτουργίας των Θεοφανείων, στην κλειστή αίθουσα στο προαύλιο της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού. Παράλληλα θα προσφερθούν νόστιμοι λουκουμάδες για όλον τον κόσμο! 


Χριστουγεννιάτικο ΠΑΙΧΝΙΔΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 16.12.2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ο σκυβαλλότοπος στο ΒΑΤΙ θα κλείσει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ως εκ τούτου ότι έχετε να πετάξετε θα πρέπει να τα τοποθετήσετε μπροστά από τα σπίτια σας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.

Απολογούμαστε για τον περιορισμένο χρόνο που σας δίδουμε, αλλά δυστυχώς και εμάς μας ειδοποίησαν σήμερα 22/11/18.

πό την ημερομηνία αυτή και μετά, δεν θα γίνεται περισυλλογή αντικειμένων από τις κατοικίες και έτσι ο κάθε κάτοικος θα αναλαμβάνει την εναπόθεση τους σε αδειοδοτημένους σκυβαλλότοπους.

Θα σας ενημερώσουμε αργότερα με επιστολή μας για τις νέες διαδικασίες περισυλλογής κλαδευμάτων για την νέα χρονιά.

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου


Επιχορηγημένη Παράσταση 4.11.2018

ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 4:30 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 


Προκήρυξη θέσης μέχρι 17.10.2018


Παιδική Παράσταση 1.10.2018


Επίδειξη Ξιφασκίας 08.09.2018

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 5 Μ.Μ - 8 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ!


Προκήρυξη Θέσης μέχρι 24.8.2018


Παγκοινοτική Συγκέντρωση 27.7.2018


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δευτέρα μέχρι Παρασκευή: 7:30π.μ. έως 2:30μ.μ.
Απόγευμα μόνο την Τετάρτη από τις 3:00μ.μ. έως τις 6:00μ.μ.
Τηλέφωνο γραφείου: 25821400
 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
Δευτέρα μέχρι Παρασκευή: 4:00μ.μ. έως 6:00μ.μ.
Τηλέφωνο: 25821400
 
 
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
Γωνία Γρ. Αυξεντίου &
130ου Δρ. Aρ. 2
4130 Πάνω Πολεμίδια
ΤΗΛ.: 25397451, 25821400
ΦΑΞ: 25714058
EMAIL:pano.polemidia
@cytanet.com.cy